Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Puressence's New Album!!!!

Πρώτη μέρα σήμερα, και αναμένοντας την αυριανή συναυλία των Puressence λέω να σας πω δύο-όχι παραπάνω- λογάκια για τον καινούργιο τους δίσκο.
Δεν ξέρω αν κάποιος από εσάς το έχει ακούσει αλλά μάλλον τα παιδιά δεν έχουν ξεχάσει να παίζουν,και πως θα μπορούσαν άλλωστε, όταν αφού είχαν κυκλοφορήσει το απίστευτο "Planet Helpless", διέλυσαν το συμβόλαιο πού είχαν με την δισκογραφική τους τότε γιατί τους είπε ότι θέλει να παίξουν πιο πολύ σαν τους Savage Garden.
Οι Puressence πολυαγαπημένοι τού ελληνικού κοινού (το Planet helpless έφτασε στο νούμερο 4 των Charts το 2004) έχουν λοιπόν στα ράφια το τέταρτο album τους πού ακούει στο όνομα "Don't forget to remember".Στο συνηθισμένο ύφος τους και με εναρκτήριο τραγούδι το απίστευτο Moonbeam,ακολουθεί η προσγείωση με το ομώνυμο τραγούδι και μετά το pop-hitάκι Drop Down to Earth για να φτάσουμε στο Don't know any better όπου το άλμπουμ παίρνει φωτιά κι εσύ έχεις φύγει αλλού πλέον...!
Ένα φοβερό μαγείρεμα συναισθημάτων. Αυτό πού έχω να πω με αφορμή τον τίτλο του άλμπουμ,να μην ξεχάσουν να θυμηθούν προφανώς καταλαβαίνεται τι...

Info:> 23/11/07 Gagarin 205
>Το βίντεο είναι το Don't know any better (αργεί λίγο να παίξει το βίντεο αλλά αξίζει)

Links:
official website
myspace profile

4 σχόλια:

nikisot είπε...

pw pw apistyth kakia
ta paidia exoun 3exasei na paizoun
eyge
mporei na me ftaseis mia mera

Ανώνυμος είπε...

Kali arxi!!!!!

nikisot είπε...

egw tous eida 5h fora 8essalonikh
eimai kai kapoias hlikias alla ok

Erisadesu είπε...

καλη αρχή.
Μωρή 5 φορές εγώ μόνο μία...
απογοητεύτηκα με τον εαυτό μου τώρα.
Δεν έχουν ξεχάσει να παίζουν γίνονται καλύτεροι με το χρόνο.