Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2007

Σημαντική πληροφορία...


Όσοι από εσάς σκοπεύεται να φέρεται κάποιο συγκρότημα από το εξωτερικό και θέλετε να βγάλετε χρήματα(προφανώς μόνο αυτός είναι ο λόγος),τότε επιλέξτε τους Puressence...! Και γιατί; Μόνο έτσι γίνεται να γεμίσεις το Gagarin205 με τα 5/3 του κόσμου που στην πραγματικότητα χωράει. Παράξενο ε; Τελικά δεν είναι και τόσο. Απλά τυπώνετε τα ανάλογα εισιτήρια και επειδή,Puressence είναι αυτοί,και Έλληνες εμείς (δυστυχώς;), είσαι σίγουρος ότι θα πουληθούν όλα.
Έλα μωρέ και μη σε πιάνουν τα συναισθηματικά σου τώρα "μα πώς θα χωρέσει τόσος κόσμος(5000 σε χώρο που είναι φτιαγμένος για 4000;)" , "θα ευχαριστηθούν OΛΟΙ την συναυλία;"!! Αλλά και να αναρωτηθείς, μην αγχώνεσαι γιατί κανείς δε θα έρθει να διαμαρτυρηθεί,λες και μας κάνεις χάρη που τους έφερες...
Αυτός ο κάποιος λοιπόν για τον οποίο μιλάω τόση ώρα λέγεται Astraaaa.Ναί, αυτή η τόσο καλή εταιρία, που έχεις πάει σε τόσες πολλές συναυλίες της και είχες μία τόσο καλή εικόνα, αυτη -γιά κάμποσα ευρό περισσότερα- ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΤΗΣ!!
Κατά τ' άλλα οι Puressence στην σκηνή συγκλονιστικοί, ο ήχος και αυτός καλός, το κοινό θερμό όπως τις πιο πολλές φορές συνηθίζει σε φιλοξενούμενα συγκροτήματα.
Γενικώς θα μπορούσε να ήταν μία από τις καλύτερες συναυλίες από κάθε άποψη,αλλά φαίνεται πως η ματαιοδοξία και η φιλαργυρία κάποιων δεν το επέτρεψε αυτό.

1 σχόλιο:

nikisot είπε...

den 3erw gia thn a8hna alla egw tous eida 8essalonikh xalaraaaaaaaaa