Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007


Πώς θα χαρακτηρίζατε έναν δίσκο, τον οποίο έχετε ακούσει πολλοστές φορές και μέχρι και την τελευταία ακρόαση δεν μπορέσατε να ξεχωρίσετε ένα τραγούδι; Να σας κανει εντύπωση κάποιο από τα κομμάτια του άλμπουμ βρε αδερφέ λίγο περισσότερο από τα υπόλοιπα. Όχι, δεν εννοώ να είναι όλα τόσο χάλια που να μην ακούγονται, το ένα χειρότερο από το άλλο.
Το αντίθετο, να είναι όλα τόσο δυναμικά και συγχρόνως καθόλου μονότονα και βαρετά που κάθε φορά που τελειώνει το κάθε τραγούδι να είσαι το ίδιο σίγουρος ότι αυτό θα είναι το αγαπημένο σου.Έτσι ένιωσα όταν άκουσα το πρώτο άλμπουμ των The Pigeon Detectives που ακούει στο όνομα "Wait for me".Μεγαλωμένοι στο Leeds της Μ.Βρετανίας λογικό να βρίσκονται δίπλα σε ονόματα όπως The Enemy, Good Shoes, The Cribs.
Όπως πάντα...αξίζει να τούς ρίξετε ένα αυτί!!!

Info: > Έχουν κερδίσει αρκετά βραβεία πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.
> Έχουν support-άρει τους Kaiser Chiefs
>Το τραγούδι του βίντεο είναι το "I am not sorry"

Hit of the Album: Διάβασε παραπάνω και θα καταλάβεις. Αν τώρα ντε και καλά πρέπει να επιλέξω κάποιο, αυτό θα ήταν το τραγούδι που κλείνει το άλμπουμ "I'am always Right"

Links:
official website

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτό μου συμβαίνει όταν ακούω Κωνσταντίνο Βήτα! είναι πολύ περίεργο... συνήθως συμβαίνει όταν ένα τραγούδι έχει πολλές εναλλαγές και λίγους σχετικά στίχους! Είναι καλό όμως...